Prima pagina

Test oglinzi

Intrebari frecvente

Contact
Evitati furtul de oglinzi prin inscriptionare!

Inscriptionarea oglinzilor auto cu numarul de inmatriculare al masinii este cea mai eficienta metoda antifurt. Datorita faptului ca pretul unui set nou de oglinzi pentru un autoturism din clasa superioara si nu numai, impreuna cu manopera aferenta montajului constituie intotdeauna o cheltuiala substantiala, mult mai mare fata de costul incriptionarii de numai 45 RON/set 2 buc. acest procedeu devine absolut necesar. Se evita astfel si neplacerile deloc de neglijat legate de timpul pierdut deoarece nu intotdeauna oglinzile pentru un anumit model se afla pe stoc, probabilitatea ca in timpul furtului sa fie deteriorate si alte mecanisme (reglaj, incalzire) este foarte ridicata iar riscul ca odata inlocuite oglinzile sa fie furate din nou este mereu prezent.

Rapid, estetic, fara demontare

Cel mai frecvent oglinzile auto sint fabricate din sticla dar uneori pot fi si din plastic. In cazul celor fabricate din sticla se utilizeaza un procedeu chimic ireversibil prin aplicarea unei solutii speciale ce ataca suprafata oglinzii. Inscriptionarea este definitiva, orice incercare de inlaturare a ei va avea rezultate nule. Pentru oglinzile din plastic metodele difera, de aceea este necesar un test simplu pe care il puteti face chiar dvs.

Prin inscriptionarea oglinzilor riscul furtului practic nu mai exista deoarece nimeni nu va cumpara indiferent de pret o oglinda corp delict, identificabila. Acest fapt este clar dovedit de lipsa aproape totala a furturilor de oglinzi inscriptionate.
Telefoane contact: 0742602202 (Orange), 0722602202 (Vodafone)